Webinar tirsdag den 3/11 Kl 20-21.30: Gennemgang af gældende Covid-19 retningslinjer og hvilke muligheder der for at træne floorball

Fredagens pressemøde har medført yderligere restriktioner vi skal forholde os til i foreningslivet. Først og fremmest skal vi glæde os over at børn og unge er fritaget for det nye forsamlingsforbud i foreningsregi – men hvad betyder de nye retningslinjer for vores aktivitet i hverdagen?
Og hvilke muligheder har vi for at organisere floorball, så flest mulige kan blive ved med at være fysisk aktive i foreningens fællesskab?

På webinaret vil sekretariatschef Carsten Provstgaard forklarer de overordnede retningslinjer og projektleder for Bevæg Dig For Livet – Floorball Maria Kennedy, vil præsentere nogle muligheder for at holde floorball i gang.

Derudover vil der være mulighed for at stille spørgsmål til retningslinjerne.

Vi véd at der løbende kommer nye anbefalinger og retningslinjer, som kan være vanskelige at forholde sig til – og DGI og Floorball Danmark er vi helt klar til at hjælpe alt hvad vi kan med at holde så meget aktivitet i gang som muligt. Det handler om at vi sammen bevarer de sunde fællesskaber i foreningslivet, så godt vi kan.

Deltag på din computer eller via mobilapp

Klik her for at deltage i mødet