U19-landsholdet formes mod VM 2019

Floorball Danmarks U19-herrelandshold leverede en flot indsats og forblev A-nation med en 6. plads ved VM i Växjö i maj. Nu starter arbejdet op for det kommende U19-landshold, der skal forsøge at beholde pladsen blandt verdens otte bedste ungdomslandshold ved VM i Canada om to år.

Første skridt i jagten på de kommende U19-spillere går via regionalsamlinger i starten af august. Derfor er det blevet tid til at tilmelde de spillere, som klubberne mener kan have niveau til at komme i betragtning. Det er spillere født i 2000, 2001 og 2002, der kan deltage på det nye U19-herrelandshold.

De to regionale samlinger afvikles i weekenden den 19.-20. august. Her vil landstrænerteamet få lejlighed til at se de spillere, der har ambitioner om at komme på U19-landsholdet. De regionale samlinger afvikles Aalborg for spillerne fra Vest og i Hørsholm Hallen for spillerne fra Øst.

Floorball Danmark indstiller til, at spillere, der har ambitioner om at deltage på de regionale samlinger, tager en snak med deres klubtræner inden deres tilmelding. Der kan maksimalt deltage 60 spillere på hver af de to regionalsamlinger, hvor spillerne opdeles i to hold på cirka 25-30 spillere.

Tilmelding til regionalsamlingerne

Tornhøj Idrætscenter i Aalborg, lørdag den 19. august 10:00-17:00
Tilmeldingslink | Sidste tilmeldingsfrist er den 9. august

Hørsholm Hallen, søndag den 20. august 10:00-17:00
Tilmeldingslink | Sidste tilmeldingsfrist er den 9. august

Se informationsskrivelsen, der er blevet sendt ud til foreningerne i dag!