Trænerguiden hjælper med at skabe sjovere træning

Som en del af Bevæg dig for livet har DGI og Floorball Danmark i dag lanceret DGI-værktøjet Trænerguiden til floorball. Det digitale træningsværktøj skal være med til at gøre det nemmere for floorballtrænere at sammesætte sjove og alsidige træningspas.

Med DGI Trænerguiden til floorball skabes der nu en fælles platform for floorballøvelser og inspiration til trænere. Trænerguiden er et digitalt værktøj som er let og enkelt at tilgå for alle og skal bidrage til, at trænerne får inspiration til nye øvelser. Samtidigt har trænerne selv mulighed for at kunne udvikle deres egen øvelser og dele dem med deres trænerkolleger i andre foreninger.

– Vi har store forventninger til Trænerguiden, da den kan være med til at hjælpe nye såvel som mere erfarne trænere med øvelser, som passer lige præcis til den målgruppe, de er træner for. Vi har rigtig mange nye foreninger og trænere, som vil have stor glæde af at se, hvordan de kan skabe nogle sjove og varierede træninger, udtaler sportskonsulent Frederik Bloch, der har stået for Floorball Danmarks indsats i udviklingen af Trænerguiden.

– Vi håber med trænerguiden, at vi sammen med vores foreninger kan blive endnu bedre til at få skabt nogle træningsmiljøer og træninger som passer til målgruppen. Eksempelvis skal KidzLiga-spillerne fra 6 til 9 år træne på mindre baner, hvor de har en bolden hver det mest af træningen, og hvor de spiller kampe på små områder med masser af boldberøringer, siger Frederik Bloch.

Helt generelt skal Trænerguiden være med til at skabe træninger, som passer til både spillernes alder og niveau. Trænerguiden er sammen med Floorball Danmarks træneruddannelser et vigtigt værktøj til at klæde floorballtrænerne rigtigt godt på til den opgave.

Trænerguiden vil løbende blive udbygget med flere øvelser fra Bevæg dig for livet Floorball. Trænerguiden kan altid findes i drop down-menuen ‘Træner’ eller downloades som app til Android, iPhone og iPad.

Gå til Trænerguiden til floorball