Tilfreds landstræner fik alle spillere i kamp

Det var en tilfreds landstræner, der kunne gøre status efter åbningssejren ved VM i Riga. Jens Ørhøj, der for første gang stod i spidsen for landsholdet ved en slutrundekamp, fik givet alle spillere kampminutter.

For to år siden sluttede Danmark af mod Australien i den indledende gruppe ved VM i Göteborg. Den gang blev det til en 9-5-sejren. I dag åbnede herrelandsholdet så mod netop Australien, hvor landstræneren fik alle sine spillere i kamp i 8-1-åbningssejren.

– Samlet set er jeg rigtig glad for en sikker 8-1 sejr over Australien. Vi får desuden alle tyve mand i aktion, og med otte VM-debutanter var det perfekt for os fremadrettet. Det er vigtigt, at alle nu har mærket VM i aktion på banen, fortæller Jens Ørhøj om de første 60 VM-minutter.

I morgen er der hviledag for landsholdsdelegationen, mens de to sidste modstandere i den indledende gruppe møder hinanden.

– Nu venter der en hviledag med et træningspas og scouting af vores to kommende modstandere. Mod Polen og Slovakiet bliver vi både niveaumæssigt og taktisk set udfordret på en helt anden måde end i dag, så vi skal bruge hviledagen fornuftigt, lyder det fra landstræneren.