Superfinale og U17 Final4 afvikles i Ringsted i 2018

Superfinale 2018 afvikles i Ringsted Idrætscenter og arrangeres for andet år i træk i samarbejde mellem Floorball Danmark og Benløse FC den 21. april. U17 Final4 afvikles samme sted to uger tidligere.

I maj dannede Ringsted Idrætscenter rammerne om Superfinale 2017. Når DM-medaljerne for sæsonen 2017/18 skal fordeles den 21. april, så vender det sæsonafsluttende arrangement tilbage til Ringsted.

Det står klart efter, at bestyrelsen har valgt at tildele værtsrollen til Benløse FC, der for andet år i træk har søgt om at arrangere Superfinale.

– De viste tidligere i år, at de kan skabe en fantastisk kulisse i Ringsted, så vi er utroligt glade for, at de vil påtage sig opgaven for andet år i træk. Vi forventer endnu en gang en flot markering og stor floorballfest, når danmarksmestrene skal findes for denne sæson, lyder det fra Thorbjørn Ovedal, formand for Floorball Danmark.

I sidste sæson sikrede Benløse deres første mesterskab, da de i herrernes finale besejrede Rødovre med 5-1. I bronzekampen vandt Vendsyssel 5-4 over Sunds.

Hos damerne tog ÅFK guldet for tredje år i træk, hvor finalen mod AaB blev afgjort i straffeslagskonkurrence efter 3-3 i ordinær kamp. Copenhagen sikrede sig bronzemedaljerne via en 8-5-sejr over Hvidovre.

superfinale.dk er nedtællingen til 2018 begyndt – siden vil dog først gå i 2018-mode i det nye år.

U17 Final4 samme sted to uger tidligere

Benløse FC er ligeledes blevet tildelt U17 Final4, der arrangeres samme sted to uger tidligere – nemlig i weekenden den 7.-8. april 2018. Da sæsonens U17 Final4 ikke afvikles sammen med landsstævnet, afvikles kampene som tidligere med semifinalerne om lørdagen – og de to medaljekampe om søndagen.