Ny operativ projektleder har BDFL-erfaringer med i bagagen

Floorball Danmark har fået mange stærke kandidater til stillingen som operativ projektleder for Bevæg dig for livet Floorball. Valget er faldet på en kandidat, der kommer med direkte erfaringer fra en Bevæg dig for livet-stilling med fokus på Håndboldfitness.

Den 1. januar tiltræder Tanja Kilbæk Ramgil som ny operativ projektleder til Bevæg dig for livet Floorball. Med ansættelsen kommer hun til at stå i spidsen for udfoldelsen af visionen om at udbrede floorballsporten til nye målgrupper i det danske samfund. Hun får blandt andet ansvar for den helhedsmæssige operative koordinering for projektet, samspillet med DGI’s landsdelsforeninger og deres floorballkonsulenter – og at sikre implementering af udviklingstiltag i medlemsforeninger.

– Jeg kan ikke få armene ned. Og jeg er super stolt over at blive en del af det arbejde, der er i floorball. For der er et enormt potentiale i sporten, og jeg har udefra oplevet utroligt meget positivitet og imødekommenhed, når jeg har mødt floorball. Det glæder jeg mig helt vildt til at blive en del af. Floorball er en fantastisk måde at dyrke motion på og lige i Bevæg dig for livet-projektets ånd. Det giver både mere fællesskab, øger danskernes sundhed – og så kan alle nemt være med, fortæller Tanja Kilbæk Ramgil.

Hun kommer fra en stilling som DHF/DGI-projektleder i Bevæg dig for livet med base i Dansk Håndbold Forbund i de seneste tre år. Her har hun arbejdet med konceptet Håndboldfitness, som hun har erfaringer med at implementere siden 2011. Dermed har hun masser af praktiske BDFL-erfaringer at tage med sig til Floorball Danmark.

– Det er med stor tilfredshed, at vi kan byde Tanja velkommen til Floorball Danmark i rollen som projektleder for Bevæg dig for livet Floorball. Med hendes erfaringer omkring arbejdet med Håndboldfitness og Bevæg dig for livet kommer Tanja til at bidrage med skarpe erfaringer og kompetencer, som vi direkte kan gøre brug af – ikke kun i BDFL Floorball omkring MotionsFloorball men også vedrørende vores øvrige udviklingstiltag inden for Floorball Danmark, siger sekretariatschef Nils-Ola Nilsson, der bliver bakket op af Floorball Danmarks formand.

– Jeg ved, at administrationen er igennem en længere reorganiseringsproces, og det er også vigtigt for Floorball Danmark som helhed, at vi er åbne og forandringsparate, når det skal til. Især når vi nu står foran en spændende fremtid med vores nye strategiaftale sammen med DIF (2018-2021, red.), samt med den nye fase af BDFL (2018-2020, red.). Det er så vigtigt, at vi gør alt hvad vi kan for at geare og ressourceoptimere vores kapacitet, lyder det fra Thorbjørn Ovedal.

Floorball Danmark glæder sig til at byde Tanja Kilbæk Ramgil velkommen i administrationen i det nye år.