Sæsonhistorik nu tilgængeligt i MinIdræt

Nu er der åbnet for resultatarkiver i MinIdræt, der gør det muligt at finde de tidligere sæsoner, der findes i resultatservicen MinIdræt. Floorball Danmark tog MinIdræt i brug forud for sæsonen 2015/16.

Floorball Danmark gik før sidste sæson over til DGI’s resultatservice MinIdræt. I denne sæson er der blevet arbejdet på at åbne op for et arkiv, så det er muligt at finde de tidligere sæsoner, der findes i systemet. Det er nu gennemført og betyder, at sæsonen 2015/16 kan findes på MinIdræt – ligesom de kommende sæsoner vil kunne findes fremadrettet.

Det inkluderer alle resultater, kampprotokoller og stillinger gældende Danmarksturneringen og Pokalturneringen. Der skal søges via knappen ‘Række søgning’ – vælge idræt Floorball og sæson 2015/16 – og trykke søg. Alle rækker der er afviklet for sæsonen kommer frem inklusiv kampinfo helt ind til den enkelte kamp. Den anden knap, der hedder ”Turnering/Stævne søgning”, kan ikke bruges endnu, men kan tages i brug senere.

Vedrørende kamphistorik for sæsonerne 2011/12, 2012/13, 2013/14 og 2014/15 kan disse informationer fortsat findes på den gamle resultatside. Kamphistorik for tidligere sæsoner kan desværre ikke vises elektronisk, her er det muligt at besøge Floorball Danmarks administration i Idrættens Hus, Brøndby.