Rekordmange gæster Landsstævnet i weekenden

I weekenden afvikles årets store ungdomslandsstævne i Frederikshavn, der kan byde et rekordstort antal deltagere indenfor. Mere end 1500 har nemlig meldt deres ankomst.

Den danske floorballungdom er i weekenden samlet til nogle tempofyldte dage med masser af floorball i Frederikshavn. Arena Nord, FFK-hallen og Abildgårdhallen. 141 hold har tilmeldt sig, hvilket betyder, at mere end 1500 børn og unge med trænere og ledere drager til Nordjylland i denne weekend. Dertil kommer forældre, der følger deres børn på nærmeste hold.

Aldrig før har et landsstævne haft så mange deltagere, hvor der i Frederikshavn er programsat 436 kampe fordelt på 15 baner i år. Omkring 200 frivillige fra Frederikshavn Blackhawks er med til at gøre det hele muligt til stor glæde for den danske floorballungdom – som man senest var vært for i 2015.

Landsstævnet kan følges på Facebook

U17 Final4 skal afgøres

I forbindelse med arrangementet afvikles U17 Final4 sideløbende. Semifinalerne spilles i aften, mens medaljekampene spilles i morgen lørdag. Dermed kan sæsonens DM-guldvinder løfte pokalen i morgen aften.

Fre, 17:00 Benløse FC – Sunds Seahawks FC
Fre, 20:00 Frederikshavn Blackhawks – Copenhagen FC
Lør, 17:00 Bronzekamp
Lør, 20:00 Finale