Nedlukninger har sat sit præg på medlemstallene

De nyeste medlemstal viser, at det har været svært at være floorballspiller de sidste par år. Med en begrænset adgang til hallerne og nedlukninger det meste af året, har gjort det svært for foreninger at fastholde og tiltrække nye medlemmer til sporten.

For efter at i 2019 at have rundet et historisk højt medlemstal, er medlemstallet for 2021 for både Floorball Danmark og DGI 11.153. Et fald på 700 medlemmer fra 2021 til 2020.

”De fleste indendørsidrætter har haft det svært under nedlukningen fra december 2020 til maj 2021, og det afspejler sig også i, at fodbold har oplevet en massiv fremgang, da medlemmer er søgt derhen for fællesskabet” fortæller direktør for Floorball Danmark Carsten Provstgaard.

”Vi har rigtig mange gode tiltag med blandt andet Floorballens Dag, Skolernes Floorballdag, skoleløb mv, og sammen med Bevæg Dig For Livet Floorball og DGI Floorball arbejder vi hårdt for at hjælpe foreninger i gang igen. Har man som forening brug for hjælp, kan man altid kontakte en af floorballkonsulenterne” slutter Maria Winberg Kennedy, Projektleder på Bevæg Dig For Livet.