Trænerteamet takker af efter VM

Landstræner Jens Ørhøj stopper efter eget ønske efter VM i Riga. Det samme gør resten af trænerteamet, hvilket betyder, at herrelandsholdet skal have helt nyt trænerteam i det nye år.

Jens Ørhøj og holdledelsen har været med omkring landsholdet siden starten af 2013 og deltager ved deres andet VM i træk. Siden tiltrædelsen som cheftræner i 2015 har Jens Ørhøj stået i spidsen for indførelsen af et mere boldbesiddende spilkoncept samt stået for en større foryngelse af landsholdet. Dette har givet flere unge spillere chancen for at teste deres evner på højeste niveau, og således er der hele otte VM-debutanter med i truppen.

 I 2014 var Jens Ørhøj med som assistenttræner for Kasper Sindt, ligesom resten af holdet bag. Helge Overgaard, Tonni Trolle og Carina Hansen er igen med på sidelinjen, når Danmark tager hul på VM-slutrunden i morgen, men for deres vedkommende bliver det også en sidste slutrunde. Svenske Daniel Hahne, der er kommet til sidenhen, har fungeret som assistenttræner for Jens Ørhøj siden 2015, stopper også, når VM i Riga er overstået.

Floorball Danmark er tilfredse med den indsats, som holdet bag holdet har leveret de senere år. Specielt med kulminationen ved VM i 2014, hvor det blev til en flot 7. plads.

– Vi har været utroligt glade for den store indsats, som hele holdledelsen har ydet og håber, at de sammen med spillerne kan få den bedst mulige afslutning på deres landsholdsarbejde med et godt resultat i Riga, udtaler Floorball Danmarks sportskonsulent Frederik Bloch.

Der vil i løbet af februar måned blive ansat en ny herrelandstræner, der skal føre herrelandsholdet videre.