Floorball Danmark går i luften med ny hjemmeside

Floorball Danmarks visuelle identitet og etablering fortsætter skridt for skridt. Floorball.dk er nu at finde i nyt design og struktur, hvorfor vi lancerer den nu i forbindelse med VM 2016.

Det nye udseende for floorball.dk er nu klar til at blive rullet ud. Det sker i forbindelse med, at herrernes VM-slutrunde starter i morgen i Riga, når Danmark møder Australien. Dermed kan vi skyde den nye side i gang med dækningen, der kan følges på vores VM-side.

Med den nye side har Floorball Danmark haft fokus på at skabe en platform for floorball med et enkelt layout og en styrket nyhedsdækning.

– Den nye hjemmeside kommer at blive en meget tydeligere informationskilde, men også en mere moderne kommunikativ arena for floorball i Danmark. Høj aktualitet med et godt flow af nyheder kommer til at præge floorballhverdagen fremadrettet. Det er med stor tilfredshed og glæde, jeg nu kan konstatere, at vi er klar til at tage næste step med Floorball Danmark, siger Thorbjørn Ovedal, formand for Floorball Danmarks bestyrelse.

Siden er helt klar inden længe

Siden er fortsat under udarbejdelse, hvorfor der kan forekomme byggerod på nogle af siderne. Der arbejdes lige nu på at få færdiggjort siden så hurtigt som muligt, så vi kan optimere vores anden side, som vi har i samarbejde med DGI – dgi.dk/floorball. Den vil fremadrettet have fokus på Bevæg dig for livet-tiltag.

Blandt de tiltag på den nye side, der er ved at blive udarbejdet, er vores aktiviteter, uddannelser og begivenheder. Som noget nyt får alle aktiviteter hver sin side, så de både samles i vores kalender og på de relevante sider.