Kvindernes DM Finale i Floorball: Frederikshavn Blackhawks vs. Copenhagen FC

Den danske floorballverden vil være på kogepunktet, når Frederikshavn Blackhawks og Copenhagen FC står over for hinanden i den eftertragtede DM-finale for kvinder. Med begge hold stærkt motiverede og klar til at kæmpe for sejren, forventes det at blive en kamp fyldt med spænding og intensitet.

Laura de Fries fra Copenhagen FC ser frem til den spændende finaledag og erkender, at holdet er underdogs denne gang. “Vi er for første gang i lang tid underdogs, og den rolle har vi ikke noget imod at have,” siger hun. Til trods for en svag start på sæsonen, har holdet sidenhen vundet alle deres kampe, undtagen mod Blackhawks. Laura reflekterer over sæsonen og betegner den som godkendt, især med tanke på den smalle trup, de har haft at arbejde med.

På den anden side af banen er Sille Larsen fra Frederikshavn Blackhawks også ivrig efter at gå ind i finalen. Hun ser tilbage på en sæson, hvor holdet er vokset og udviklet sig betydeligt. “Vi har igennem hele sæsonen bygget på vores spil og fysik, med en masse træningspas – hal som styrke,” siger Sille. Holdet har spillet kampe på forskellige niveauer, hvilket har bidraget til deres forberedelse og udvikling.
Når det kommer til selve kampen, er begge spillere enige om, at det handler om at spille deres eget spil og få kampen på deres præmisser. Laura understreger behovet for at kunne spille sig ud af det hårde pres, som Blackhawks forventes at lægge på dem, mens Sille fokuserer på vigtigheden af at være skarpe foran målet og have et solidt forsvar.

På trods af forskellige forventninger til resultatet, er begge spillere enige om, at det bliver en tæt og intens kamp. Laura tror på en sejr til Copenhagen FC med et resultat på 9-6, mens Sille håber og tror på, at Frederikshavn Blackhawks kan trække det længste strå.

Med så meget på spil og to hold klar til at kæmpe til det sidste sekund, er der ingen tvivl om, at lørdagens finale vil levere en spændende og mindeværdig oplevelse for alle tilskuere og fans af dansk floorball.