Hverdagsfloorball-sæsonen starter i aften!

Hverdagsfloorball-sæsonen starter i aften!

I aften skydes Hverdagsfloorball turneringen igang i Hou, og senere på ugen vil der spilles 3v3 floorball rundt i forskellige dele af landet. Hos Floorball Danmark er det også startskuddet på en række nye initiativer.

Nyt turneringsformat
Der er mange forskellige tilgange til turneringsspil. Der spilles for alt mellem hygge, motion, pleje af gamle venskaber eller konkurrence-elementet. Til de konkurrence lystne vil vi nu forsøge os med et hidtil ukendt koncept i floorball-regi: Grand Prix modellen, altså med andre ord, som en samlet rangliste på tværs af regioner. De resultater et hold opnår over de fire hverdage, vil blive lagt sammen og kan sammenlignes med hold i andre regioner. Selvom man kun spiller mod sine lokale modstandere, vil der altså også være mulighed for at “konkurrere” med hele landet.

Der vil, ved hver turnering, blive givet 3 point til vinderne, 2 til andenpladsen og 1 til tredjepladsen. Der vil altså fordeles 6 point på denne måde, i alle regionerne. Stillingen vil løbende blive opdateret og man kan følge med på den samlede stilling under fanen “hverdagsfloorball” på Floorball.dk. Formålet er, at give en fornemmelse af “flere modstandere” og for at bringe landets regioner sammen om en turnering, uden at gøre det fysisk.

Et bedre kampoverblik
Modsat de to tidligere Hverdagsfloorballsæsoner, kan man allerede nu se det fulde overblik over datoer, lokationer og starttidspunkter for alle fire runder. Skulle der komme ændringer, vil de relevante hold blive kontaktet. Dette skulle gerne være med til at øge muligheden for at hold kan planlægge længere ud i fremtiden, og derfor også færre afbud til turneringsaftener.

Udbredelsen af Hverdagsfloorball
Der spilles for nuværende Hverdagsfloorball i 5 regioner: Hovedstaden, Sydsjælland, Nordsjælland, Fyn & Østjylland. Men hvis nu man sidder et sted i de øvrige regioner, og savner Hverdagsfloorball, så kontakt gerne Floorball Danmark. Vi ønsker udbredelsen, og facilitere derfor hellere end gerne mere Hverdagsfloorball. Ring til Carl-Emil Clausen på 31511096 eller skriv en mail til cec@floorball.dk for mere info.