Hvad er floorball?

Er du blevet inspireret af floorball efter, at DR3 søndag sendte herrernes landskamp mod Norge live, kan du her læse mere om sporten, og se hvordan DU kan komme i gang med at spille floorball i dit lokalområde.

Kom i gang med floorball

Måske har du hørt om floorball af navn – eller måske kender du det fra idrætstimerne. Uanset hvad er floorball en fantastisk idrætsaktivitet, hvor du kan dyrke motion i et holdfællesskab. Floorball er en let tilgængelig stavsport – og i Floorball Danmark tilbyder vi mange forskellige måder at dyrke den på.

Her er der plads til alle – også senstartere. Floorball kan spilles i flere varianter, hvor fem markspillere med keeper er den, der bliver brugt i Danmarksturneringen. Floorball Danmark og medlemsforeningerne arrangerer også mange stævner – også hvor der spilles 3-mod-3 på en mindre bane, hvilket gør det nemmere for nye hold at komme i gang. Stævnerne kan ses i vores stævnekalender.

Her kan du se, hvordan du kan komme videre med floorball som ny spillerforeningdommer eller træner, og du kan finde din nærmeste floorballklub her.

Se mere om floorball i infografikken her: