Gennembrud for SkoleFloorball

Floorball Danmark er for første gang inviteret til at præsentere ny viden i praksis og teori inden for konceptet SkoleFloorball. Det sker på Idrætslærernes Forum 2017 i oktober.

Idrætslærernes Forum har til formål at styrke fagets undervisere ved at præsentere de nyeste praksisser og teorier. Til efteråret er Floorball Danmark med på programmet, når Dansk Skoleidræt i samarbejde med DGI og DIF afholder Idrætslærernes Forum 2017 som en indsats i Bevæg dig for livet. At Floorball Danmark er med i år er et gennembrud i udviklingen inden for skoleområdet, lyder det fra Floorball Danmarks formand.

– At floorball skal være synlig i folkeskolens idrætsundervisning er af høj prioritet for Floorball Danmark. Derfor er det glædeligt, at det nu er muligt at præsentere floorball direkte til idrætslærere ved Idrætslærernes Forum 2017, fortæller Thorbjørn Ovedal.

Det er konceptet SkoleFloorball, der vil blive præsenteret for de deltagende idrætslærere. Her vil de blandt andet blive introduceret i regler, bane, udstyr og floorballbegreber, som de kan tage med videre til undervisningen.

– Det er vigtigt med genkendelighed således, at spillet, som elever møder i skolen, kan relateres til vores floorballforeningernes tilbud. Forhåbentlig kan Idrætslærernes Forum 2017 inspirere idrætslærere til at introducere floorball i undervisningen, lyder det fra formanden.

Idrætslærernes Forum 2017 afvikles to steder i landet. Den 4.-5. oktober i Vingstedcentret, Vingsted Skovvej 2, 7182 Bredsten, og den 26.-27. oktober i Ringsted Sportscenter, Tværallé 8, 4100 Ringsted. Floorball Danmark præsenterer SkoleFloorball med fire workshops i alt de to steder.

I 2017 er det 11. gang, at Idrætslærernes Forum finder sted.

Læs mere og se programmet i publikationen Idrætslærernes Forum 2017. Oplysninger om tilmelding kan findes på Dansk Skoleidræts hjemmeside.

Yderligere information om SkoleFloorball og Idrætslærernes Forum 2017

Michael Milo Jørgensen
Udviklingskonsulent i Floorball Danmark
mmj@floorball.dk