Dansk Firmaidrætsforbund ruller MotionsFloorball ud

Danmarks tredjestørste idrætsorganisation, Dansk Firmaidrætsforbund, øger satsningen med MotionsFloorball og ruller nu konceptet ud nationalt.

Med 370.000 medlemmer i 80 foreninger er Dansk Firmaidrætsforbund en af de stærkeste spillere i det danske samfund. Sammen med Floorball Danmark er der flere fælles værdier og mål – og her er konceptet MotionsFloorball limen i det gode samarbejde. Dansk Firmaidrætsforbund har nemlig taget MotionsFloorball til sig og folder det nu ud på erhvervsskoler og firmaidrætsforeninger i hele landet.

Fra efteråret 2017 vil MotionsFloorball være en del af den årlige ES Cup, der henvender sig til elever på erhvervsskoler. Det kan få enorm betydning for udbredelse af kendskabet til floorball, vurderer Floorball Danmarks formand.

– MotionsFloorball er lettilgængeligt spil som har stor appel til det danske folk. Det er glædeligt at MotionsFloorball bliver en del af ES Cup i fremtiden. Dermed bidrager Floorball Danmark og Dansk Firmaidrætsforbund til at opnå gode formål som forbedret folkesundhed, trivsel og glæde. Lad dette være inspiration til gode samarbejder mellem foreninger i Dansk Firmaidrætsforbund og floorballforeninger i hele landet, fortæller Thorbjørn Ovedal.

Læs mere
Magasinet Firmaidræt, marts 2017 (side 26-27)

I efteråret 2016 tog Dansk Firmaidrætsforbund hul på MotionsFloorball med stor succes ved at afholde fynske mesterskaber for erhvervsskoler. Den 29. april 2017 afvikler firmaidrætsforeninger i Region Hovedstaden et stævne i MotionsFloorball i Valbyhallerne. Til efteråret afvikler Dansk Firmaidrætsforbund temamøder om MotionsFloorball forskellige steder i Danmark.

Yderligere information om MotionsFloorball og samarbejde med Dansk Firmaidrætsforbund

Michael Milo Jørgensen
Udviklingskonsulent Floorball Danmark
mmj@floorball.dk