Floorballekspert dækker slutspillet for Floorball Danmark

Floorball Danmark og Christian Sonne har indgået et samarbejde omkring dækning af det forestående slutspil for både kvinder og herrer, samt kommentering af de to DM-finaler der transmitteres LIVE på Dansk Floorball TV den 4. maj 2024.

Christian Sonne har flere års erfaring fra at dække floorballsporten, han har tidligere drevet floorballportalen.dk, som siden skiftede navn til Floorballmagasinet Frislag, der dækkede U19 Herre VM i Frederikshavn meget tæt.

Nu gælder det dog slutspillet i dansk floorball anno 2024, og det er noget eksperten ser frem til:

  • Jeg glæder mig utrolig meget til slutspillet i Select Floorball Ligaen. For mig er slutspillet sådan set allerede igang med de to landsdækkende mellemspil for både kvinder og herrer, hvor der kæmpes om semifinalepladserne. Det er den tid på året, som alle går og venter på, og forårsluften kombineret med intense floorballkampe kan noget særligt.

Maria Kennedy som er kommunikationsansvarlig hos Floorball Danmark forklarer lidt om dækningen og samarbejdet med Christian Sonne:

  • Med mit arbejde med kommunikation i Floorball Danmark, har jeg et stort fokus på hvordan vi kommer lidt længere ud, og ud til dem der endnu ikke kender til Floorball. Et af de tiltag vi arbejder med, er at få en mere professionel og strømlinet kommunikation. Derfor er jeg virkelig glad for, at Christian har sagt ja til et samarbejde med os. Christian har tidligere været en del af Floorball Danmark, og har altid leveret på aller højeste niveau. Udover vores samarbejde med Christian er vi ved at lave guidelines til semifinale-klubberne, så vi sammen hjælper hinanden med at komme endnu længere ud.

Følg med fra mandag den 25.marts hvor Christian vil give hans input og tanker, om hvem der har trukket hinanden til semifinalerne.