Årsmøde 2024 afvikles 25. maj i Kolding

Floorball Danmarks årlige årsmøde nærmer sig, og det er tid til at sætte kryds i kalenderen og forberede sig på en dag med vigtige drøftelser og beslutninger.

Sted: Kolding Pulzion

Dato: Lørdag d. 25. maj 2019, kl. 11.00-16:30 (Frokostpause indlagt i programmet).

For at sikre, at alle vigtige emner kan behandles, er det vigtigt at overholde følgende datoer:

  • Den 13. april: Sidste frist for indsendelse af forslag til behandling. Forslag kan sendes til info@floorball.dk.
  • Den 6. maj: Tilmeldingsfrist. Husk at sende en mail med navn og forening til info@floorball.dk for at sikre din deltagelse.
  • Den 11. maj: Indkaldelse og materiale bliver sendt ud til deltagerne. Vær klar til at modtage vigtig information om mødet og dagsordenen.

Vi opfordrer alle til at deltage aktivt i mødet, da det er en unik mulighed for at bidrage til udviklingen af floorballsporten i Danmark. Lad os sammen forme fremtiden for vores fantastiske sport.

Lige en præcisering

Den 13. april er sidste frist for opstilling af kandidater til vores repræsentantskabsmøde d.25 Maj 2024, skal ifølge vores love, love Floorball Danmark (gældende fra d. 20 maj 2023)

  • 5 Ordinære repræsentantskabsmøder stk. 3, sidste frist for opstilling af kandidater skal være forbundets sekretariat i hænde senest seks uger før repræsentantskabsmødet.  Den 13. april skal  Kandidatens navn og kontakt info skal sendes til info@floorball.dk.

Vi ses på årsmødet!