Floorball: Fit For Future

Der kom interessante output ud af sidste møde i Prag i projektet Fit For Future, hvor Direktør for Floorball Danmark Carsten Provstgaard deltog.

Projektet Fit For Future, som er fondet af EU Erasmus+, er et tværlandeligt projekt, hvor Tjekkiet, Schweiz, IFF og Sverige deltager som mentorer og Danmark, Polen, Tyskland, Slovakiet og Spanien deltager som mentee.

Et af formålene med Fit For Future, er blandt andet at udarbejde en håndbog, som kan bruges af alle forbund med tilhørende casestudies. Et andet formål er den løbende sparring og vidensdeling mellem landene, hvor Floorball Danmark som mindre forbund kan lære utrolig meget af Tjekkiet, Schweiz og Sverige.

”I Fit For Future er der skabt et fælles rum om et ønske om at gøre floorball sporten langt større. Både de deltagende lande, men også for nye floorballnationer, der nemt kan danne sig et overblik, hvad kerneopgaverne i et forbund er.” udtaler Direktør for Floorball Danmark, Carsten Provstgaard,

Og fortsætter: ”For Floorball Danmark giver det både et netværk og en masse sparringsmuligheder, men også en mulighed for at tage temperaturen på os selv om og vi er på rette vej med udviklingen i Danmark. ”

Næste møde afholdes i København d. 28.-30. januar, hvor der skal arbejdes videre med håndbogen og casestudies.