Floorball får 300.000 kr. til Floorballens dag

Floorball Danmark har via Danmarks Idrætsforbund initiativpulje fået tildelt 299.000 kr. til Floorballens dag, som afholdes d. 29. august 2021.

Formålet med dagen, er at gennemføre et nationalt åbent hus-arrangement. I løbet af dagen kan børnefamilier og unge prøve floorball af, ved enten at besøge et lokalt indendørs åben hus arrangement eller ved at droppe ind ved en udendørsbane, der er stillet op på fem centrale udendørssteder i Danmark.

De tildelte midler skal blandt andet bruges på to nye udendørsbaner, og målrettet markedsføring af Floorballens dag. Det vil sige, at vi vil bruge mellem 500-1000 kr. i lokal markedsføring pr. klub, for at skabe synlighed om eventet og, få personer til at tilmelde sig dagen.
Markedsføringsmetoden Floorball Danmark vil teste hedder leadgenerering. Her tilmelder personer sig, et specifik åben hus arrangement i deres område, og vil herefter modtage information om arrangementet.

Skal din klub være en del af dagen? Så kontakt din klub, som netop har fået en mail i deres indbakke med mere information om dagen.