Floorball Danmarks ekspert Christian Sonne udtaler sig om slutspillet 23/24

Semifinalerne på plads – Sunds og AaB starter på hjemmebane

Mellemspillets 10 spillerunder er overstået i herrernes Select Floorball Liga og nu spidser det hele til, når de fire bedste hold skal igennem to højintense semfinaleserier i bedst-af-5 kampe de kommende uger.

Sunds Seahawks vandt suverænt mellemspillet, med kun et nederlag i de 10 kampe. Midtjyderne har dermed spillet sig til rettigheden til at vælge sin modstander i deres semifinaleserie. Valget stod mellem nummer 3 mellemspillet, ærkerivalerne fra Frederikshavn Blackhawks og nummer 4 i mellemspillet, den sjællandske overraskelse Benløse FC.

Ikke så overraskende har Sunds Seahawks valgt Benløse FC, som modstander i semifinalerne. Sunds-mandskabet har slået Benløse i begge de indbyrdes opgør i mellemspillet og har derfor en solid overhånd mod det sjællandske mandskab, som i denne sæson har spillet med et meget ungt hold.

I den anden semifinale mødes, mellemspillets nummer 2, AaB Floorball med de forsvarende danske mestre fra Frederikshavn Blackhawks. De to hold, har haft nogle hidsige dueller igennem hele sæsonen, og i denne semifinaleserie kan der meget vel være eksplosionsfare i intensiteten undervejs i de op til potentielle 5 kampe serien kan ende ud i.

Naturligt valg af modstander

For cheftræner i Sunds Seahawks, Jens Hagbarth, var valget af semifinale modstander relativt enkelt:

– Vi har vist igennem hele sæsonen indtil nu, at vi er det stærkeste hold. Nøglen har her været at vi har haft fokus på os selv i alle kampe, og fokuseret på de elementer i spillet, som vi har kunne gøre noget ved, og det føler vi, at vi har haft succes med. Vi skal kunne slå alle hold, for at blive danske mestre, og derfor har vi set på stillingen og valgt nummer 4 Benløse, da vi har vundet de sidste mange interne kampe og serier mod dem. Vi ser frem til endnu en spændende serie imod Benløse FC. Fortæller Jens Lykke Hagbarth.

Med de to semifinalekonstellationer på plads, betyder det også at kampprogrammet for de semifinaleserier er på plads, kun klokkeslæt på de enkelte kampe mangler. Nedenfor kan du få overblikket over kampdatoer:

Semifinalerne spilles som en serie bedst-af-5 kampe.

Sunds Seahawks – Benløse FC
Kamp1 – 6. april – Sunds Seahawks FC – Benløse FC
Kamp2 – 7. april – Sunds Seahawks FC – Benløse FC
Kamp3 – 13. april – Benløse FC – Sunds Seahawks FC

(evt.) Kamp4 – 14. april – Benløse FC – Sunds Seahaeks FC
(evt.) Kamp5 – 20.-21. april Sunds Seahawks FC – Benløse FC

 AaB Floorball – Frederikshavn Blackhawks
Kamp1 – 6. april – AaB Floorball – Frederikshavn Blackhawks
Kamp2 – 7. april – AaB Floorball – Frederikshavn Blackhawks
Kamp3 – 13. april – Frederikshavn Blackhawks – AaB Floorball

(evt.) Kamp4 – 14. april – Frederikshavn Blackhawks – AaB Floorball
(evt.) Kamp5 – 20.-21. april – AaB Floorball – Frederikshavn Blackhawks

I alle enkeltkampe skal der findes en vinder. Er stillingen uafgjort efter ordinær spilletid, spilles der sudden victory i

op til 10 minutter, og herefter afgøres kampen i straffeslagskonkurrence jf. spillereglernes § 204.

Kampprogrammet om tid og sted bliver opdateret, men kan se på nedenstående links.

Semifinalekampprogrammet I MVP er blevet opdateret og kan ses her

Samt her, hvis man har en bruger til MVP