Claus Winberg Tiltræder Som Sekretariatsleder Hos Floorball Danmark

Floorball Danmark er stolte over at meddele, at Claus Winberg nu officielt har tiltrådt rollen som Sekretariatsleder hos Floorball Danmark. Med en baggrund som frivillig inden for sportsverdenen og en imponerende erfaring inden for ledelse, er Claus den perfekte kandidat til at føre Floorball Danmark ind i en spændende fremtid.

Claus har tidligere været i Vanløse Floorball Klub, hvor han var med til at etablere klubbens første kvindehold. Tidligere har Claus varetaget en konstitueret rolle i Floorball Danmark, hvor han har demonstreret sin ledelsesstil og evne til at tage ansvar på imponerende vis.

Bestyrelsen i Floorball Danmark har fuld tillid til Claus’ ledelsesevner og erfaring, der spænder fra hans tidligere roller i internationale firmaer til hans engagement i sportsverdenen. Hans dybtgående indsigt og økonomiske ekspertise vil være afgørende for at fortsætte den positive udvikling, som Floorball Danmark har oplevet.

“Jeg ser virkelig frem til at påtage mig denne rolle hos Floorball Danmark,” udtaler Claus Winberg. “Sport har altid været en stor del af mit liv, og jeg er begejstret for muligheden for at kombinere min erfaring fra erhvervslivet med min passion for sport. Jeg er overbevist om, at vi sammen kan fortsætte med at udvikle sporten og styrke dens position i Danmark.”

Floorball Danmarks bestyrelse er enige og ser frem til det kommende samarbejde med Claus Winberg ved roret. Med hans kyndige ledelse og dedikation til sporten er de sikre på, at Floorball Danmark vil have et velfungerende sekretariat, der effektivt vil servicere klubberne og de politiske udvalg.

Vi ønsker Claus Winberg hjerteligt velkommen til hans nye rolle som Sekretariatsleder hos Floorball Danmark og ser frem til et spændende kapitel for sporten under hans ledelse. Med Claus ved roret er vi sikre på, at Floorball Danmark vil fortsætte med at blomstre og inspirere nye generationer af floorballspillere i Danmark og ud over landets grænser.