Floorball Danmark til Idrætsmødet

Floorball Danmark siger tak for to spændende og lærerige dage til Idrætsmødet i Aalborg!

Det var to dage spækket med spændende oplæg, hvor vi er blevet klogere på alt fra fremtidens foreninger, børn og unges foreningsdeltagelse, frivilliges motivation, træner og talentudvikling, til teknologi og data i sport og meget mere.

Konferencen bød på mange muligheder for vidensdeling, inspiration og netværk omkring flere af de problemstillinger vi ser ind i, i det gængse foreningsliv. Er der fx nogle gode initiativer der blev skabt under Corona pandemien som vi kan tage med videre? Er der et behov for at tænke og arbejde anderledes med frivillighed? Hvordan skaber vi de bedste rammer for børn og unge i floorball?

Det har sat en masse spændende tanker i gang om fremtiden i Floorball Danmark og ude i floorball foreningslivet, som vi glæder os til at sætte på dagsordenen og arbejde videre med.

Samtidig med konferencen var Floorball Danmark også en del af den omkringliggende idrætsfestival. Vores streetbaner i Kildeparken var med til at sætte en masse skolebørn i bevægelse, der var god energi og højt humør hele dagen!

Hen over weekenden har vores streetbaner også skabt begejstring i Vestre Fjordpark, hvor AaB Floorball og Bevæg Dig For Livet Floorball har afholdt motionsfloorball stævne. Det var dejligt at se, at floorball stadig kan skabe en masse begejstring og gode idrætsoplevelser.

Vi går fra Idrætsmødet med en masse nye ideer og gåpåmod.

Vi glæder os allerede til Idrætsmødet 2023!