Floorball Danmark søger regionsholdsansvarlig

Brænder du for talentudvikling og vil du være med til at forme fremtidens landsholdsspillere? Så kan det være dig vi leder efter.

For at styrke strukturen omkring eliteudvalget, søger Floorball Danmark en regionsholdsansvarlig, der vil være med til at videreudvikling regionsholdsområdet og være med til at forme fremtidens landsholdsspillere.

Dine ansvarsområder bliver at definere den røde tråd, rekruttere trænere til regionsholdene og være med til, i samspil med den landsholdsansvarlige, U-landsholdstrænere og A-landsholdstrænere og den politiske ansvarlige for eliteområdet, at videreudvikle eliteområdet.

Du brænder som person for talentudvikling, og er samtidig struktureret i dit arbejde. Du vil, i samarbejde med den administrative tovholder på sekretariatet, planlægge samlinger og sikre at økonomien overholdes.

Stillingen i udvalget er frivillig og du vil referere til Kasper Bagnkop, som er politisk ansvarlig for eliteudvalget. Udvalgsposten ønskes besat hurtigst muligt og interesseret bedes kontakte Kasper Bagnkop på 31 99 44 33 eller kab@floorball.dk

For yderligere information kan Kasper også kontaktes.