Floorball Danmark søger administrativ koordinator

Stillingsopslag: Floorball Danmark søger en medarbejder til et 9-10 måneders barselsvikariat i perioden primo februar 2017 til medio november 2017. Stillingen er på 37 timer om ugen på sekretariatet i Idrættens Hus, Brøndby.

Floorball Danmark søger en administrativ koordinator, der kan arbejde struktureret, selvstændigt, har gode kommunikationsevner både skriftligt og mundtligt, logistisk sans, fortrolig med excel og andre IT-systemer, stabil, pligtopfyldende og forandringsparat.

Du vil blive en del af et dynamisk sekretariatet med seks andre fuldtidsansatte medarbejdere og skal sammen med dine kolleger være med til at servicere vores cirka 150-160 medlemsforeninger i hele landet.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Medlemshåndtering
  • Uddannelsesadministration
  • Stævneadministration
  • Servicering af medlemsforeninger
  • Forefaldende kontoropgaver

Der må påregnes mindre del af rejseaktivitet rundt i Danmark i forhold til at at deltage i arrangementer og møder. At arbejde i Idrættens Hus giver rig mulighed for faglig udvikling, netværk og samarbejde med ansatte i Danmarks Idrætsforbund og andre specialforbund.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 3 2017, og vi har en forventning om, at vores vikar kan starte primo februar måned 2017.

Ansøgningen sendes til sekretariatschef Nils-Ola Nilsson på nio@floorball.dk og skal være i hænde senest torsdag den 12. januar 2017.

Spørgsmål kan rettes til Nils-Ola Nilsson på mail nio@floorball.dk eller på tlf. 20 92 95 59.