Floorball Danmark opnormerer Peter Hug midlertidigt

Peter Hug opnormeres i den næste periode og bliver Sportskoordinator for Floorball Danmark

Peter Hug der siden december 2021, har været deltidsansat landsholds- og regionsholdskoordinator, går nu op i tid, for at afdække det sportslige område hos Floorball Danmark, herunder både regionshold og landshold, og vil i den næste periode tituleres Sportskoordinator.

Det glæder formand for Floorball Danmark Steen Houman: “I en situation hvor forbundets sportschef stoppede, skal der lyde en tak til DGI for at være fleksible, så Floorball Danmark kunne opnormere Peter Hug for en mindre periode, til at varetage flere af de sportslige opgaver. Det er en dedikeret floorball mand, som har delt tjenesten mellem DGI og Floorball“.

Peter Hug er også glad for muligheden for at kunne hjælpe: “Jeg har arbejdet med elitedelen af floorball i 20 år. Jeg elsker området og synes at opgaven er meget spændende de næste måneder. Jeg er allerede i gang, og det føles rigtig godt“.

Det glæder også konstitueret sekretariatchef for Floorball Danmark, Carl-Emil Clausen: “Vi skal til VM for U19 herrer og Kvinde A-landsholdet, og derudover ligger der mange spændende opgaver der skal løses. Med en opnormering af en kapacitet som Peter Hug, vil vi snarligt kunne melde mere ud om kvindelandsholdssiden for 2023. Og så vil jeg også udnytte muligheden til at se stort tak til DGI for at være meget forstående, og hjælpsomme i denne proces“.

Peter Hug kan kontaktes via nedenstående:


Peter Hug

Sportskoordinator
ph@floorball.dk
(+45) 21 67 95 59