Floorball Danmark og SPORT LIVE forlænger aftalen for den kommende sæson

Det er med stor glæde, at der også for den næste sæson bliver vist floorball på SPORT LIVE. Efter en sæson præget af corona, viste floorball sig fra sin bedste side som TV-sport i to meget tætte DM-finaler.

”Vi har haft et eksemplarisk samarbejde, og det er helt naturligt at det skal fortsætte. Det er tydeligt at Floorball-sporten er inde i en stærk udvikling, og den vil vi gerne være en del af. Der er en stærk elite i Dansk Floorball, forhåbentlig kan vi være med til at der bliver endnu mere interesse og dermed endnu flere stærke klubber,” siger Flemming Kjellerup, direktør for SPORT LIVE.

”Jeg er utrolig glad for at SPORT LIVE kan se det potentiale floorball har som tv-sport og de igen investerer i os. TV-kampe løfter produktet, vi når ud til et større publikum og kan på sigt løfte vores kommercielle platform. Jeg ser frem til det fortsat gode samarbejde med SPORT LIVE udtaler direktør for Floorball Danmark, Carsten Provstgaard.

Aftalen for den kommende sæson indeholder visning af 11 grundspilskampe, 7 landsdækkende mellemspilskampe, Pokal final4 og Superfinalen.

Efterårets kampe vil spilles lørdag kl. 18.00, mens forårets kampe lørdag vil starte kl. 14:00.

SPORT LIVE er en kanal i vækst, og efter knapt to år på markedet når den nu ud til ca. 250.000 husstande.

SPORT LIVE kan fås gennem Stofa, Waoo, YouSee og Allente, i en række antenneforeninger samt gennem streamingtjenesten YouTv.

www.sport-live.dk