Floorball Danmark indgår samarbejde med Arena Næstved omkring afholdelse af DM-Superfinalen 2023 og 2024 i Arena Næstved

OPDATERING 17-02-2023: Bemærk at finalen er rykket til den 15. april 2023/NS

Arena Næstved skal de næste to år danne rammen om DM-Superfinalen. Søndag d. 16. april bliver datoen for 2023. Det glæder Maria Gylling, Projektkoordinator hos Floorball Danmark: Det bliver en festdag i Arena Næstved, og vi er allerede i fuld gang med forberedelserne”. Og derudover håber vi på at kunne være med til at sætte fokus på floorball i lokalmiljøet, ved at skabe en kæmpe floorballfest”.

Der indføres som et nyt tiltag en kvalifikationspils-finale for herrerne. En kamp for de to hold der ikke kvalificerede sig til mellemspillet men vandt det efterfølgende kvalifikationsspil. Her vil der være en pengesum, der vil gå til udviklingsarbejdet i det vindende holds klub.

Dennis Hansen, Næstformand for HG/Næstved glæder sig også meget til samarbejdet: ”Vi ser rigtig meget frem til et samarbejde med Arena Næstved og Floorball Danmark. Vi håber på at disse to DM-superfinalen kan være med til at skabe noget opmærksomhed for sporten lokalt i Næstved og omegn.”

Der er stor tilfredshed med aftalen for Jakob Brixvold, Direktør for Arena Næstved: ”Vi er glade for aftalen og håber at alle floorball fans og andre sportsinteresserede fra hele Danmark vil tage del i festlighederne. Vi glæder os til at åbne dørene til spændende og seværdig dansk floorball på højeste niveau.”

Aftalen betyder også, at DM-Superfinalen ikke kommer til Frederiksberg igen i år, som tidligere udmeldt. Carl-Emil Clausen, Konstitueret sekretariatschef hos Floorball Danmark, forklarer om bevæggrunden for den nye lokation: ”Vi var meget tilfredse med afviklingen sidste år i Frederiksberghallerne. FFK, Vanløse Floorball og Frederiksberg Floorball har i mellemtiden meddelt os, at de ønsker at prioritere deres ressourcer anderledes i det kommende år, og det har vi fuld respekt for. Vi tager al læringen fra samarbejdet med Frederiksberg klubberne med os, og glæder os helt vildt til en spændende dag i Arena Næstved”.

Carl-Emil Clausen slutter med en uddybende kommentar angående beslutningen om at vælge at lægge begivenheden en søndag: ”I år er der blevet taget en beslutning om at afholde DM-Superfinalern søndag d. 16. april. Hos Floorball Danmark kender vi udemærket til udfordringen for klubber der bor langt fra Næstved, ift. afviklingen på en søndag. Vi ønsker at skabe en festlig og stemningsfyldt ramme omkring finalerne, og dygtige folk fra de forskellige organisationer vil sørge for mange gode tiltag i Arena Næstved, for at til gode se tilskuere. Og derudover vil jeg på vegne af Floorball Danmark gerne love, at vi går efter en lørdag næste år, for at til gode se tilskuere, frivillige og spillere”.

Der er plads til 2576 faste siddende tilskuere. DM-Superfinalen bliver spillet søndag d. 16. april, 2023. Kampene vil blive spillet som følgende: Kvalifikationsspils finale kl. 10, Kvindernes finale kl. 13 og herrernes finale kl. 16. Der kan allerede nu købes billetter via følgende link:
https://www.ticketmaster.dk/event/superfinale-dm-finalerne-i-floorball-2022-23-billetter/525743

For mere info, kontakt venligst:

Arena Næstved, Direktør Jakob Brixvold, jb@arenanaestved.dk
Floorball Danmark, Projektkoordinator Maria Gylling, magy@floorball.dk