Floorball Danmark ansætter Jens Hagbarth som ny børn- og ungekonsulent.

Jens Hagbarth har været aktiv i sporten i 25 år, og har mere end 20 års erfaring som træner for børn og unge. Udover det har han erfaring som floorballkonsulent i Bevæg dig for livet, hvor han har arbejdet tæt sammen med de mange foreninger rundt i DK.

”Vi er meget glade for at få Jens som en del af teamet i Floorball Danmark” Fortæller Sekretariatschef Troels Jensen. ”Jens har en stor viden indenfor Floorball, og jeg mener, at Jens er den helt rette person, til at løfte opgave på børn og unge området”

Jens har en stor passion for Floorball og udtaler:

”Floorball fylder så stor en del af mit liv, så dette er et sandt drømmejob for mig.”

”Jeg ser frem til at bruge mine erfaringer og kompetencer på børne og ungeområdet. Jeg glæder mig til samarbejdet med klubberne, deres trænere og ikke mindst Floorball Danmarks regions- og landstrænere. Sammen skal vi udvikle og løfte dansk ungdomsfloorball – det bliver et spændende projekt.” fortæller Jens.

Jens starter i stilling den 1.august.