Er du vores nye sekretariatschef?

Brænder du for sport, strategi og ledelse og kan du få strategier til at blive til virkelighed?

Så er du måske vores nye sekretariatschef.

Floorball Danmark (FD) søger en ny sekretariatschef, i en hurtig voksende sport med ca. 10.000 udøvere, og som er en del af Bevæg dig for livet (BDFL) i samarbejde med DIF og DGI.
Du bliver sekretariatschef og daglig leder for et team af medarbejdere. Du vil få det overordnede ansvar for forbundets økonomi, drift og administration og skal sikre tydelig planlægning og prioritering af forbundets drifts- og udviklingsopgaver.

Du er struktureret som person og kan arbejde med stor procesforståelse. Du skal som vores nye sekretariatschef stå i spidsen for en fortsat organisatorisk og økonomisk genopretning af FD, herunder en gennemgang af eksisterende processer og arbejdsopgaver på sekretariatet, samt afdækning af forbundets kerneydelser. Du skal på kort sigt komme med forslag om reviderede processer og arbejdsopgaver på sekretariatet, samt kompetenceafdækning i forhold til fremtidige opgaver

Du vil som sekretariatschef have det overordnede ansvar for forbundets strategiaftale med DIF, herunder ansvaret for BDFL visionsaftalen. Det er forbundets langsigtede ambition – i fællesskab med andre aktører – at fortsætte den positive medlemsudvikling og sikre spændende og relevante tilbud til både motionister og elitespillere. Et forudgående kendskab til floorball vil her være en fordel.

Du vil i stillingen som sekretariatschef arbejde med ansættelsesaftaler, personaleforhold, persondatalovgivning samt udarbejdelse af aftaler med samarbejdspartnere.

Vi lægger vægt på, at du formår at skabe en inkluderende, varm og tillidsfuld kultur med et stærkt fællesskab. Vi forventer, at du som leder ikke er bange for, at bidrage til de driftsorienterede arbejdsopgaver, ligesom faglig sparring med sekretariatets ansatte er prioriteret. I forhold til vores eksterne samarbejdsrelationer forventer vi ligeledes at du i samarbejde med sekretariatet formår at etablere gode samarbejdsrelationer.

Endelig har du en vigtig opgave i at udvikle og sikre et tæt og tillidsfuldt samarbejde med formand og bestyrelse samt fungerer som det konstruktive bindeled mellem dels bestyrelse og administration, dels forbund og foreninger.

 

Vi forventer, at du:

  • Har erfaring som personaleleder.
  • Solidt kendskab til budgetlægning og regnskabsstyring.
  • Har erfaring med at arbejde med idrætsorganisationer, hvor der navigeres blandt frivillige og professionelle.
  • Varetage den strategiske ledelse og er frontfigur på forbundets vegne.
  • Er struktureret og har stor procesforståelse.
  • Er fleksibel og samarbejdende.
  • Kan varetage driftsmæssige opgaver i sekretariatet.

 

Vi tilbyder:

En spændende og krævende fuldtidsstilling i et ungt forbund, der er præget af et stærkt fællesskab og stort engagement i floorball. Du bliver en nøglespiller i at realisere BDFL aftalen og strategiaftalen med DIF og du får mulighed for at sætte dit tydelige præg på udviklingen af floorball i Danmark. Du får arbejdsplads i Idrættens Hus i Brøndby med mulighed for netværk og sparring med andre specialforbund, samt deltage i sekretariatsledernetværk med andre idrætter. Der må forventes aften og weekend arbejde.

Ansøgningen mailes til:  kab@floorball.dk og lra@floorball.dk og ansøgningsfristen er søndag d. 15. december kl. 23.00. Samtaler afholdes løbende.  Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Hvis du ønsker at høre mere om jobbet, kan du kontakte økonomiansvarlig Lasse Ravn på tlf. 42508081.

Du kan læse mere om floorball på www.floorball.dk