Elektronisk kampprotokol til næste sæson

Selvom floorball rundt omkring i landet ligger stille grundet covid-19, så sker der stadig ting på floorball fronten, og denne nyhed er en milepæl i Dansk Floorball.

Det har længe været et tema på det årlige årsmøde at få indført elektroniske kampprotokoller og ofte er diskussionen strandet i økonomi i forhold til hvad der kan gøres.
Det er derfor glædeligt at Floorball Danmark kan annoncere, at der fra næste sæson vil være elektronisk kampprotokol i alle rækker, uden det betyder en meromkostning for klubberne. Aftalen er kommet i stand, efter at Floorball Danmark har indgået et samarbejde med MVP APP APS. MVP har den forgangne sæson med stor succes været brugt i Basket, og det er også den vej aftalen er kommet hus.

De elektroniske kampprotokoller kommer blandt andet til at betyde, at man kan følge med i alle kampe, uanset hvor i landet er man er. Man vil tilgå kampene via sin smartphone eller tablet, og på floorball.dk vil man også få et overblik over live kampe lige nu.
Det vil samtidig gøre det nemmere at sidde i dommerbordet, da der ikke skal skrives en fysisk kampprotokol, da det hele foregår elektronisk.

For statistiknørderne bliver det også nemmere at følge med, da der kan laves udvidet statistik på kampene. Det vil sige udover registrering af mål, assist og udvisninger, så vil man også kunne lave skudstatistik, redningsprocent, +/- statistikker etc.

Alt foregår i en nem, overskuelig og gratis APP. De første kampe der vil kunne følges live, vil være de indledende runder i pokalturneringen.

Systemet kan mere end at vise elektronisk kampprotokol

Udover elektronisk kampprotokol, så kommer MVP APP turneringssystemet også til at hjælpe dem enkelte turneringsleder rundt omkring i klubberne. Systemet indeholder nemlig funktioner, hvor det bliver nemmere at flytte kampe mellem klubberne, kommunikere omkring kampe mellem klubbens turneringsledere, trænere, dommer, spillere, forældre mv. og holde styr på haltider, kampprogrammer, frivillige til kampe osv.
Selvsagt skal det være nemmere at være turneringsleder i den lokaleklub, hvilke MVP APP systemet vil medvirke til.

I slutningen af maj 2020 vil alle turneringsaktive klubber turneringsledere og formænd bliver indkaldt til online introduktion i systemet.