Det hele startede med et forsøg.

Herrerne fra Benløse og omegn startede ved at reflektere på en annonce i Søndags avisen i efteråret 2016.
DGI og Københavns universitet søgte mænd på 60+, for at teste om træning kunne forbedre konditionen for denne aldersgruppe.

Først skulle de have en konditionsmåling efterfølgende skulle de træne floorball en gang om ugen, og efter 3½ måned blev de konditionstestet igen, og det viste sig at der var sket en forbedring på 17 % i gennemsnit hos forsøgspersonerne.

Herefter blev herrerne enige om at det både var sjovt og gav noget til kondien, derfor startede de sammen med DGI Floorball konsulent Jens Hagbarth, 60+ holdet op 2017.

”At spille floorball har givet os et helt fantastisk sammenhold, samtidig bliver både hoved, balance og resten af kroppen trænet på os mellem 63 og 82 år.” skriver Ivan, tovholder og ildsjæl for 60+ holdet.

Han tilføjer at de også har meget socialt sammen

”Socialt bruger vi vores hold til at mødes i Cafeen til kaffebord en gang om måneden samt en hyggelig julefrokost, herrerne har også deres egne Cheerleader “Piger”.

60+kvinder.jpg

 

Hvad betyder det for jeres klub Benløse at have et 60+ hold?
”Vi synes det er vigtigt at vi har tilbud til alle, og derfor er det super dejligt at vi har kunne få dette hold til at vokse og give en masse glæde til ældre og som Ivan nævner har det også givet bedre kondition til mange af spillerne. ”

”Derudover har det givet en masse ekstra supportere til vores hold om det er seniorhold eller juniorhold, så ser vi flere af spillerne på 60+ holdet komme op i hallen.” fortsætter Casper

Hvornår træner I og hvor?
Ringsted Sportcenter (hal B), Tværalle 8, 4100 Ringsted.
Tirsdage kl. 12:30- 14.00

Hvis I ikke i forvejen har floorball i jeres forening, men I kan se de mange fordele ved at få MotionsFloorball på programmet, eller hvis I ønsker at starte en helt ny forening op, så tilbyder Bevæg Dig For Livet – Floorball og Floorball Danmark en startpakke, som gør det nemt at komme i gang. Læs mere om startpakken her.