Det nye U19 Dame landshold skydes igang

I denne sæson starter forberedelserne med at opbygge et U19 damelandshold, som skal arbejde hen mod at kvalificere sig til VM i 2022. I den forbindelse har det været vigtigt at finde et trænerteam, som er med i hele processen frem mod 2022. Vi kan med stor glæde fortælle, at vi har lavet en treårig aftale med Søren Frederiksen. Søren har stor trænererfaring fra landshold og den hjemlige herre- og dameliga. Søren arbejder til dagligt med spillerudvikling af unge spillere, og dette har også været vigtigt i forbindelse med valget mellem de mange gode kandidater til cheftræner jobbet.

Søren har den sidste tid arbejdet hårdt med at sammensætte sit team, og det er næsten på plads nu. I efteråret 2020 tiltræder en meget rutineret liga- og landsholdsspiller til temaet som assistenttræner, navnet vil blive offentliggjort på et senere tidspunkt. Som holdleder har Søren lavet en aftale med Jan Jacobsen, som er en del af dame- og ungdomsafdelingen i Frederikshavn Blackhawks.

Projektet er for pigespillere, som i 2022 er U19 spillere, projektet henvender sig derfor primært til årgang 2003, 2004 og 2005.

Der kommer 4 samlinger i den første sæson, og er du interesseret i at deltage i projektet, så er der et par datoer, du skal reservere allerede nu:

Lørdag den 7. december 2019, åben samling for spillere i øst (Et sted på Sjælland)

Søndag den 8. december 2019, åben samling for spillere i vest (Et sted i Jylland)

Lørdag og søndag den 1. – 2. februar 2020, samling med udtagede spillere fra hele landet (Et sted i Jylland)

Lørdag og søndag den 21. – 22. marts 2020, samling med udtagede spillere fra hele landet (Et sted på Sjælland).

Alle spillere i målgruppen er velkomne til de åbne samlinger, men vi henviser spillere til at konsultere egen klubtræner om hvorvidt det giver mening at stille op.

Der vil inden længe komme link med tilmelding til de to åbne samlinger, hvor vi håber at se en masse interesserede spillere.