Damernes grundspil afsluttes i weekenden

I weekenden er det damernes tur til at afslutte sæsonens grundspil, hvor der kan blive rykket rundt på placeringerne forud for sæsonens slutspil.

I modsætning til herrernes valgsystem findes damernes kvartfinalemodstandere ud fra placeringerne i Øst og Vest. En del placeringer ligger fast, men der er stadig mulighed for, der kan blive rykket lidt rundt på sidstedagen. Specielt i Vanløse venter der en spændende kamp, hvor hjemmeholdet møder Herlev i en direkte duel om den sidste plads i kvartfinalen.

Nummer et fra hver region møder nummer fire fra den anden region, mens to’erne og tre’erne stilles over for hinanden. I kvartfinalen spilles der bedst af tre kampe, hvor den første kampe afvikles i næste weekend.

Weekendens kampe i Øst

17/03 20:30 Rungsted-Hørsholm FK – Copenhagen FC
Hjemmeholdet er sikre på at slutte på tredjepladsen, mens Copenhagen har en teoretisk mulighed for at tage førstepladsen. Inden sidste runde ligger de á point med Hvidovre, der dog er bedre indbyrdes.

18/03 10:30 Vallensbæk Floorball – Hvidovre Attack FC
Hjemmeholdets chancer for at nå slutspillet er udspillede, mens Hvidovre er sikre på førstepladsen med en sejr i ordinær spilletid.

18/03 16:30 Vanløse Floorball – Herlev FC
Holdene kæmper om den sidste slutspilsplads i en direkte duel, da begge har 15 point før den sidste kamp. Vanløse vil dog være bedst indbyrdes, hvis der ikke findes en vinder efter forlænget.

Se stillingen i Øst

Weekendens kampe i Vest

18/03 13:00 AaB Floorball – Herning Pirates
AaB er på andenpladsen med 10 point, men vil være bedre indbyrdes end ÅFK ved pointlighed. Hernings fjerdeplads ligger fast.

20/03 19:30 Århus FK – Frederikshavn Blackhawks
“Weekendens” og grundspillets sidste kamp spilles mandag aften. ÅFK fører med to point ned til AaB og skal minimum bruge en overtidssejr for at sikre på førstepladsen. Frederikshavn kan teoretisk set nå andenpladsen, men det kræver sejre i ordinær spilletid til både dem og Herning.

Se stillingen for Vest