Bliv klar til den nye sæson med træneruddannelse

Den nye floorballsæson er så småt startet ude i klubberne, og det betyder, at det er tid til de første kursusaktiviteter. Floorball Danmark har allerede nu en række uddannelsestilbud klar til de trænere, der ønsker at udvikle sig.

Der er godt i gang pre-season i de danske floorballklubber, hvor der både findes spirende trænere – eller trænere, der ønsker at forbedre deres evner til at styre sine mandskaber. Floorball Danmark tilbyder med 1-2-Træner og Seniortræner kurser, der klæder trænerne på til den nye floorballsæson.

1-2 Træner

1-2-Træner er et trænerkursus, som gør den nye træner i stand til at organisere, igangsætte og korrigere udvalgte øvelser inden for floorball. På 1-2-Træner klæder vi den nye træner på til at træde ind i trænerrollen både før, under og efter træning. Kurset er på 8 timer og delt op i to moduler.

Læs mere om 1-2-Træner

Senioruddannelsen Modul 1 og 2

Uddannelsen er opbygget i to moduler. Modul 1 fokuserer på Teknik. Uddannelsen klæder træneren på til at kunne lære spillerne om boldbehandling, modtagning, pasning, afslutning og forsvarsagerende. Undervisningen foregår i blanding af teori og praksis, og alle de tekniske momenter gennemgås på video, inden trænerne selv får mulighed for at teste de præsenterede momenter i hallen. Floorball Danmark ønsker, at alle trænerne uanset hvilken aldersgruppe de træner, får lært sig, hvordan de indlærer de tekniske momenter. Det får der mulighed for med Modul 1.

Modul 2 sætter fokus på, hvordan træneren kan arbejde med spil idé og valg af spilsystem samt valg af forsvarsspil og angrebsspil. Uddannelsen giver et bredt indblik i alle floorballspillets faser. Det er ikke et krav at have taget 1-2 Træner for at deltage på Seniortræneruddannelsens to moduler.

Læs mere om Seniortræner

Stor tilslutning i Valby

Floorball Danmark afholder sæsonens første træneruddannelse den 20 august i samarbejde med Copenhagen FC. Her har 20 kursister allerede tilmeldt sig 1-2-Træner – og dermed er der meldt udsolgt.

Kommende uddannelsesaktiviteter:

20. august i Valby (1-2-Træner) – UDSOLGT

26. august i Gørding (1-2-Træner)

3. september i Aalborg (Seniortræneruddannelsens Modul 1)

9. september i Rungsted (Seniortræneruddannelsens Modul 1)