Bliv en bedre træner til den nye sæson

Stå stærkere til den kommende sæson med Floorball Danmarks trænerkurser. Se en oversigt over de mange planlagte kurser, der udbydes fra august – eller se, hvordan I selv arrangerer et kursus i jeres forening!

Floorballsæsonen 2017/18 går på hæld – og dermed er det tid til at kigge frem mod næste sæson. Floorball Danmark har etableret siden Bliv træner, der giver et overblik over de forskellige trænerkurser i vores træneruddannelse.

Som træner gør du en forskel, får et væld af gode oplevelser, styrker dine kompetencer som leder, bliver værdsat af spillere og forening – og får masser af personlig udvikling.

Nu kan jeres trænere få styrket kompetencerne til at styre holdet videre og stå stærkere til den kommende sæson. Floorball Danmarks trænerkurser henvender sig både til begyndere og øvede – motions- og turneringshold.

Det grundlæggende basiskursus i DIF’s 1-2-Træner-koncept har eksisteret siden 2014, mens Teknik og Taktik (tidligere kaldet seniortræneruddannelsen) er blevet etableret sidste år. I denne sæson er kurset Special teams kommet til, hvilket betyder, at Floorball Danmark udbyder fire forskellige kurser i træneruddannelsen.

Mange planlagte trænerkurser fra august

Allerede nu ligger der mange kurser i kalenderen, som afholdes fra august. Så har jeres holds træner brug for at komme af sted og styrke kompetencerne, så er der mange kurser at vælge i mellem.

Hvis der ikke er planlagt et trænerkursus i jeres lokalområde, er der mulighed for at få sat et op i jeres forening. Kontakt Floorball Danmark for at høre mere om, hvordan I som forening kan være med til at arrangere et kursus i lokalområdet.

Se de aktuelle kurser i træneruddannelsen herunder.