ARENA NORD underskriver ny aftale med Floorball Danmark

I hælene på afholdelsen af en succesfuld VM-kvalifikation i floorball tilbage i foråret, har Floorball Danmark underskrevet en ny aftale med Arena Nord i Frederikshavn. Floorball Danmarks pokalturnering bliver indtil 2023 afholdt i under navnet ”Arena Nord Cup,” og finalerunden afvikles i Arena Nords egne haller.

Frederikshavn bliver frem til 2023 det danske centrum for Pokal Final4. Arena Nord skrev d. 14 december under på en toårig aftale med Floorball Danmark, så sportens pokalturneringer fremover afvikles i under navnet ”Arena Nord Cup,” og finalerunderne spilles i Arena Nord selv.

Aftalen kommer efter, Arena Nord i forvejen har afholdt flere store floorball-arrangementer, senest VM-kvalifikationsrunderne tilbage i foråret. Allerede dengang håbede de forskellige parter på at etablere et mere langsigtet samarbejde, og nu er det så blevet en realitet.

”For os at se, er Arena Nord det helt rette sted til Floorball Danmarks fremtidige turneringer og stævner, da floorball er – og længe har været – en populær sport med flere hold og klubber her i Frederikshavn. Der er stor opbakning til sporten i lokalmiljøet, og vi glæder os til også fremover at være del af den opbakning,” siger Per Malmberg, direktør for Arena Nord.

En win-win-situation

Også hos forbundet selv er begejstringen at mærke.

”Vi er enormt glade for, Arena Nord går ind og støtter pokalturneringen som navnesponsor. Vi har allerede et tæt samarbejde med dem, og vi glæder os til endnu en gang at se Final Four afholdt dér,” siger sekretariatschef for Floorball Danmark, Carsten Nymand Provstgaard.

”Vi har både kapaciteten og erfaringen med elitesportsevents til at afvikle Arena Nord Cup på en god, spændende måde, og vi glæder os rigtig meget til at stille vores ressourcer til rådighed for de bedste herre- og kvindehold i foreløbigt 2022 og 2023,” afslutter Per Malmberg.

Arena Nord Cup afholdes for første gang d. 15. og 16. januar 2022.