Alle senior rækker sættes på ufrivillig pause fra på mandag d. 26. oktober.

Efter udmelding fra statsministeren, at forsamlingsforbuddet er faldet til 10, så ser Floorball Danmark desværre ingen anden udvej end at sætte alle senior rækker på ufrivillig pause fra på mandag d. 26. oktober og fire uger frem.

Ungdomsturneringen (U11 til U18) vil fortsætte med at blive afviklet, da der på børne og unge op til 21 år inklusiv eventuelt ansvarlige personer over 21 år, er givet en dispensation til forsamlingsforbuddet. Kampene vil fortsætte efter samme retningslinjer, som vi allerede kender i dag.

Alle landshold og regionsaktiviteter vil blive aflyst frem til foreløbig 1. januar 2021.

Floorball Danmark kommer sammen med DIF og DGI til at sætte fokus på, hvad i som foreninger kan gøre i den kommende tid for jeres klub.

Følgende fokusområder vil der blive arbejdet på.

  • Fastholdelse af medlemmer i foreningen.
  • Foreningsudvikling
  • Opstart af børne og ungehold, herunder fokus på opstart af pigefloorball.

Det er vigtigt for den mentale sundhed at fortsætte træningen, og derfor er opfordringen at afvikle træning inden for de tilladte rammer. Det vil også være med til at fastholde medlemmerne i klubben, da det under forårets nedlukning, var en klar tendens på, at de klubber der gjorde noget for deres medlemmer, havde nemmere ved at fastholde dem i klubben.