VM Kval lodtrækning foretaget – Danmark i spændende pulje!

Floorball Danmark skal i samarbejde med Frederikshavn og Arena Nord være værter for hele 2 puljer til herrernes VM kvalifikation frem mod VM 2020 i Helsinki. Kvalifikationen foregår 30. januar – 2. februar 2020, med fire hold i hver pulje, og der afsluttes med placeringskampe på tværs af puljerne om søndagen.

Lodtrækningen har medført at vi i Danmark får besøg af verdens største floorballnation Sverige, som aktuelt er rangeret som nr. 2 i verden efter verdensmestrene fra Finland.

 

Lodtrækningen betyder at der skal spilles hele 16 landskampe og besøg fra otte nationer med følgende puljeinddeling i de 2 puljer der afvikles i Frederikshavn:

Gruppe A: Sverige, Polen, Slovenien og Ukraine.
Gruppe B: Danmark, Estland, Storbritannien og Island.

De to puljevindere spiller Finale søndag den 2. februar, ligesom der spilles om alle øvrige placeringer, dvs. om 3. pladsen, 5. pladsen  og 7. plads kampe ligeledes forventeligt søndag 2. februar i Arena Nord.

Det spændende er, hvis Danmark og Sverige kan leve op til deres placering på verdensranglisten, er de seedet til at mødes i finalen søndag hvad der vil være noget af en floorballkamp i Danmark!
Skulle Danmark ikke leve op til favoritværdheden og eksempelvis slutte på 2. pladsen i puljen, skal der spilles knald eller fald kamp direkte om en VM billet til VM i Helsinki mod nr. 2 fra gruppe A, hvorfor der om noget er lagt op til meget interessante og vigtige kampe for Danmark i VM kvalifikationen i Arena Nord.

I samarbejde med Arena Nord sætter Floorball Danmark snarligt billetter til kampene til salg via Arena Nord’s hjemmeside, og man vil kunne købe billet til en hel kampdag, som indeholder i alt 4 kampe.