U20-guld gør Blackhawks historiske

For første gang i forbundets historie har en klub taget samtlige mesterskaber i én sæson. For med weekendens U20-guld kan Frederikshavn Blackhawks nemlig notere sig DM-guld i alle fire officielle rækker under Danmarksturneringen i sæsonen 2017/18.

I weekenden blev U20 Final4 afviklet i Brønderslev. Og selv om der søndag eftermiddag skulle straffeslag til for at finde mestrene, så sluttede Frederikshavn Blackhawks igen som vindere. Dermed skriver fusionsklubben sig ind i historiebøgerne som den første klub til at tage samtlige mesterskaber i én og samme sæson (siden 1996, hvor der indtil da kun var ét mesterskab, red.). For U17, herrernes og damernes guld er nemlig alle kommet i pokalskabet i Frederikshavn tidligere på sæsonen.

Weekendens Final4 blev en tæt affære på finaledagen, hvor Rødovre først sikrede bronzemedaljerne med en sudden victory-sejr over Brønderslev. Som i herrernes finale stod Benløse og Frederikshavn over for hinanden i U20-rækkens finale. Her trak Blackhawks så det længste strå, da sejren blev sikret efter straffeslag.

Weekendens U20 Final4-resultater

Lørdag

Semi Benløse FC – Brønderslev FC 24-1
Semi Fr. Blackhawks – Rødovre FC 9-4

Søndag

Bronze Brønderslev FC – Rødovre 6-7 (sv)
Finale Benløse FC – Fr. Blackhawks 5-6 (sv)