U19-landsholdet indkalder spillere til regionalsamling

U19-landstrænerteamet indkalder 20 spillere til regionalsamling i øst, der afvikles i Rødovre Hallen torsdag den 15. december 2016.

Om mindre end et halvt år afvikles ungdoms-VM i svenske Växjö, hvor det danske U19-landshold deltager i A-gruppen. Derfor er forberedelserne i fuld gang i jagten på den trup, der skal forsvare de rød-hvide-farver efter oprykningen fra B-VM sidste år i Helsingborg.

– Vi vil rigtig gerne have mulighed for at se nogle, af de spillere som ikke har været så meget inde omkring U19-landsholdet de senest par måneder. Flere spillere har været inde i rigtig positiv udvikling, og vi vil derfor give dem mulighed for igen at kunne komme i betragtning til holdet. Derudover er der en række spillere som ikke tidligere har været med, som vi mener skal have chancen for at vise deres kvaliteter frem, udtaler U19-landstræner Michael West.

U19 samling den 15. december bliver den sidste i 2016. U19-landsholdet mødes i det nye år i weekenden den 3.-5. februar og har igen samling i den internationale weekend den 22.-23. april, der bliver sidste samling inde holdet deltager ved VM i Växjö fra den 3.-7. maj 2017.

Truppen

Keeper
Emil Brixager (Benløse FC)
Jonas Emil Mønsted (Benløse FC)
Noah James Donkin (Helsingør FT)
Hans Thøgersen (Vanløse Floorball)

Back
Nicklas Møller (Benløse FC)
Rasmus Ravn (Benløse FC)
Lukas Høgh (Benløse FC)
Bjørn Max Knigge (Copenhagen FC)
Simon Bondo (Copenhagen FC)
Magnus Sigumfeldt (Rødovre FC)

Forward
Mikkel Benjamin Christensen (Benløse FC)
Nikolaj Mikkel Brixager (Benløse FC)
Victor Holmsteen (Copenhagen FC)
Jon Beck Poulsen (Copenhagen FC)
Jeppe Lücke Hove (Copenhagen FC)
Rasmus Poulsen (FC Helsingborg)
Jon Precht-Sparre (Helsingør FT)
Rasmus Kiel Jensen (Rødovre FC)
Magnus Bidstrup Mynster (Rødovre FC)
Magnus Møller (Rødovre FC)