Teknik- og Taktikkurser i Jylland

Floorball Danmark er nu klar med endnu en omgang af træneruddannelserne Teknik og Taktik for interesserede trænere. Denne gang er det trænerne i det jyske, der især kan nyde godt af kurserne, da de afholdes på jysk grund.

I weekenden d. 2. og 3. marts samt søndag d. 10. marts afholder Floorball Danmark Teknik- og Taktikkurser, og du kan allerede nu melde dig til, hvis du ønsker at få endnu bedre styr på trænergerningen.

Taktikkursus i Århus

D. 2. marts afholdes der Taktikkursus kl. 10.00-18.00 i Tilst. Taktiktrænerkurset er en del af Floorball Danmarks træneruddannelse, og henvender sig til trænere, der gerne vil vide mere om, hvordan de skal sætte deres hold og spillere op taktisk. Kunne dette være noget for dig, så læs mere om kurset her, og tilmeld dig via linket nedenfor.

Klik her for at tilmelde dig taktikkurset.

Teknikkursus i Århus og Sæby

D. 3. marts afholdes der Teknikkursus kl. 10.00-17.00 i Tilst, og d . 10. marts afholdes samme kursus kl. 08.00-16.00 i Sæby.

Trænerkurset er en del af Floorball Danmarks træneruddannelse, og henvender sig til trænere, der gerne vil vide mere om, hvordan de kan lære deres spillere de floorballtekniske momenter. Lyder dette som noget, der kunne være interessant for dig, så læs mere om kurset her, og tilmeld dig via linket nedenfor.

Klik her for at tilmelde dig kurset i Århus.

Klik her for at tilmelde dig kurset i Sæby.