Talentprojektet på pause – nyt koncept på vej!

”Stor medlemsfremgang på børne- og ungdomssiden kombineret med øget deltagerantal i Spillerudviklingsprojektet har betydet at vi nu står i en situation med et positivt problem omkring talentprojektet”, fortæller Floorball Danmarks nye Eliteansvarlig Flemming Jensen.

”Derfor er projektet nu sat på pause, idet der aktuelt ligges sidste hånd på udarbejdelsen af en ny form og ramme til hvordan vi udvikler spillerne. Det giver samtidig Floorball Danmark mulighed for at optimere og kvalitetssikre projektet, hvorfor vi derfor ikke afholder samlinger pt.

Der er kommet mange tilbagemeldinger og forespørgsler til mig omkring projektet, og der er mange ideer til hvordan vi kan gøre projektet, endnu bedre. Det betyder vi allerede nu, har en idé til hvordan vi kan sammensætte det, og har et nyt koncept i støbeskeen.

Vi ønsker at give de bedste spillere endnu bedre muligheder for at udvikle sig og spille mod de bedste, herunder øge trænings- og kampmængden i samlingerne. Samtidig med at vi fortsat vil arbejde på at tilbyde spillertalentudvikling for de såkaldte ”late bloomers” særskilt.

Vi forventer at være i luften snarligt med det nye koncept”, afslutter Flemming Jensen.

For yderligere oplysninger, kontakt Floorball Danmarks Eliteansvarlig Flemming Jensen pr. mail: flje@floorball.dk