Suspendering og aflysninger

Med de skærpede tiltag der i aften er blevet udmeldt fra statsministeriet, har bestyrelsen besluttet følgende.

  • Turneringen suspenderes de næste 14 dage, hvilket betyder:
    • At i alle rækker der er tilmeldingsrækker (ungdomsrækker, 1.division kvinder og fra 2.division og ned efter), vil alle kampe blive aflyst og ikke afviklet og den aktuelle stilling vil bestå.
    • Select Herreliga mellemspil og kvalifikationspil suspenderes for de næste 14 dage, hvilket betyder at kampene i weekenden for nuværende udskydes. Dette vil også få betydning for semifinalerne i weekenden d. 28/29 marts, hvor udmelding om afvikling af disse afklares i nærmeste fremtid.
    • Kvindernes kvartfinaler i weekenden suspenderes for de næste 14 dage. Dette vil også få betydning for semifinalerne i weekenden d. 28/29 marts, hvor udmelding om afvikling af disse afklares i nærmeste fremtid.
  • Alle Kidzligaer og motionsstævner de næste 2½ uge, opfordres kraftigst at aflyses allerede nu.
  • Regionsfinalerne i Hvalsø og U19 kvindesamling i Greve d. 21-22. marts aflyses. Brugerbetalingen vil blive refunderet. Direkte info til spillere og forældre følger.

Det opfordres kraftigt til at følge myndighedernes anbefalinger og derfor også at klubberne lukker ned for al træning de næste 14 dage.

Vedrørende DM-finale og Landsstævnet vil bestyrelsen følge situationens udvikling og kommer med en yderligere udmelding inden 1. April.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Carsten Nymand Provstgaard på 40 76 95 25

Her kan du holde dig opdateret på udviklingen:
Myndighedernes retningslinjer opdateres løbende. Vi anbefaler derfor, at I til enhver tid følger med på deres hjemmesider, så I får de helt aktuelle anvisninger.

Nyttige links er: