Sidste superfinalister skal findes i weekenden

Weekenden byder på de sidste semifinaler i både herrernes og damernes slutspil. Dermed får vi senest søndag svaret på, hvem der møder hvem den 21. april i Dansk Kabel TV Arena.

Hvem skal kæmpe om guld i Superfinale – og hvem skal spille om bronze? I weekenden får vi svaret, når semifinalerne skal afgøres hos både herrerne og damerne.

Hos herrerne er der en enkelt kamp tilbage, hvor Benløse tager i mod Sunds. Stillingen i serien er 2-2 efter en dramatisk fjerde kamp, hvor Sunds kunne udligne serien efter straffeslag. Derfor venter der den femte og afgørende kamp i Dansk Kabel TV Arena, hvor det vindende hold er klar til finalen mod Frederikshavn Blackhawks. De forsvarende mestre fra Benløse kan gå i deres tredje finale i træk – og fjerde totalt, mens Sunds jagter deres første finaleplads.

2-4 damesemifinaler i weekenden

I damernes slutspil skal alle fire hold i aktion. I Aarhus-forstaden Tilst kommer AaB på besøg hos ÅFK, hvor sidstnævnte tog en 5-4-sejr i den første kamp efter forlænget spilletid og dermed fører 1-0 i kampe.

I den anden serie mødes Copenhagen og Frederikshavn i Gl. Valby Hal. Nordjyderne vandt det første opgør med 10-4 og kan dermed sikre holdets anden finale (første i 2014, red.) med en sejr enten lørdag eller søndag. Lykkedes det derimod Copenhagen at vinde kamp 2 og 3, kan de til gengæld gå i klubbens første DM-finale på seniorsiden.

Lørdag den 14. april

12:30 Århus FK – AaB Floorball i TST Aktiv-Center (damer)
14:00 Copenhagen FC – Frederikshavn Blackhawks i Gl. Valby Hal (damer)
15:00 Benløse FC – Sunds Seahawks FC i Dansk Kabel TV Arena (herrer)

Søndag den 15. april

12:00 Evt. Copenhagen FC – Frederikshavn Blackhawks i Gl. Valby Hal (damer)
17:30 Evt. Århus FK – AaB Floorball i TST Aktiv-Center (damer)

Superfinale 2018

Superfinale.dk
Facebook.com/superfinale
Billetsalg