Seniortræneruddannelsen deles op i tre

I 2016 introducerede Floorball Danmark træneruddannelsen Seniortræner, der er blevet udviklet i samarbejde med det svenske forbund. Uddannelsen deles op i tre, der sætter fokus på enkelte temaer. Aktuelt er to kurser planlagt den 18. marts.

Søger jeres trænere ny inspiration til at gøre træningen endnu mere spændende, så er de to trænerkurser Teknik og Taktik et godt sted at starte. Teknik erstatter Seniortræneruddannelsens modul 1, mens Taktik erstatter modul 2.

Et tredje tema, nemlig Special Teams, der blandt andet fokuserer på over- og undertal samt frisslagsvariationer er nyt kursus i den overordnede træneruddannelse, som henvender sig til trænere for ungdoms- og voksenhold.

Hjemmesiden vil blive opdateret løbende med de nye uddannelser, mens der vil komme en oversigtsside med de forskellige uddannelser, som Floorball Danmark udbyder. De kommer desuden til at tælle tre aldersrelaterede børnetrænerkurser, et kursus med henblik på MotionsFloorball (3-mod-3) og basisuddannelsen 1-2-Træner.

Aktuelle kurser i Brøndby

To kurser er aktuelt på programmet, når både Teknik og Taktik afholdes på samme tid i Idrættens Hus søndag den 18. marts fra klokken 9:45 til 16:45.

Læs mere om træneruddannelse Teknik i Idrættens hus. Der er tilmeldingsfrist den 11. marts.

Læs mere om træneruddannelse Taktik i Idrættens hus. Der er ligeledes tilmeldingsfrist den 11. marts.