Pokal Final4

I weekenden blev afholdt Pokal Final4 for kvinder og herrer, hvor Benløse FC var vært for arrangementet i Dansk Kabel TV Arena.

Lørdag blev afviklet semifinaler. I kvindernes rækker blev det til komfortable sejre til AaB Floorball samt Fr. Blackhawks over henholdsvis Copenhagen FC og Hafnia FC. I herrernes række blev det til to tætte semifinaleopgør, som først blev afgjort i den sidste periode, hvor værterne Benløse FC trak fra og vandt 11-7 over Vanløse Floorball og Sunds SFC vandt med 6-4 over BFC Vendsyssel.

Kvindefinalen søndag blev vundet af AaB Floorball, der efter en solid føring på 2-0 efter første periode over Fr. Blackhakws løbende stødt og roligt fik udbygget føringen og endte med at vinde kampen med overbevisende 5-1 og dermed som kunne kalde sig Pokalmestre for 3. gang i klubbens historie.

Herrefinalen var et opgør mellem værterne Benløse FC og Sunds SFC. Fra starten fik Benløse FC sat sig på kampen og med tre hurtige mål fik de bragt sig tidligt foran med 3-0. Sunds SFC fik dog reduceret flere gange, men hver gang trak Benløse FC fra i den anden ende og kunne efter slutfløjtet se på måltavlen som viste 8-3 og for 1. gang i klubbens historie trække vinderpokalen i vejret og kalde sig Pokalmestre.

Floorball Danmark ønsker AaB Floorball og Benløse FC tillykke med Pokalmestertitlen og samtidig skal lyde en stor tak til Benløse FC for at have gennemført et glimrende arrangement.