Pokal Final4 bliver i afviklet i Herning

Efter en budrunde til Pokal Final 4 i 2024 og 2025, er valget faldet på Sportscenter Herning i samarbejde med Herning Pirates og Sunds Seahawks. Sekretariatschef Troels K. Jensen udtaler:

”Valget stod mellem to yderst egnede afviklingssteder, hvor valget altså er faldet på Sportscenter Herning. Det var et rigtig tæt kapløb, men jeg glæder mig til at samarbejde med de to midtjyske klubber igen, da vi havde et rigtig godt samarbejde omkring Landsstævnet 2023. Så finalerne bliver en spændende weekend for både spillere og fans, hvor jeg håber at alle de deltagende hold, kan lykkedes med, at få deres fans med, så vi kan få fyldt hallen op.”

Rhandy Nagy, Formand i Herning Pirates udtaler:

”Vi er utrolig stolte over og taknemmelige for, at vi i Herning Pirates, sammen med Sunds Seahawks, får lov til at afvikle de kommende års Pokal Final-4. Der bliver masser at se frem til for både store og små – og selv glæder vi os til at være med til at give de otte deltagende hold, såvel som publikum en fed weekend i Sportscenter Herning.”

Almind Spelling-Sørensen, Fomand i Sunds Seahawks FC udtaler:
”Det er med stolthed, at vi kan annoncere, at Sunds Seahawks FC sammen med Herning Pirates af Floorball Danmark har fået tildelt årets Pokal final 4. Vi glæder os til at kunne præsentere floorball fra øverste danske hylde i Sportscenter Herning d. 13. og 14. januar 2024, hvor der venter publikum en stor oplevelse, når de 2 bedste kvinde- og herrehold fra Øst og de 2 bedste kvinde- og herrehold fra Vest brager sammen for at kæmpe om Pokalen. Det bliver helt sikkert en weekend med fuld gang i Sportscenter Herning for både små og store.”