Per Stærk Larsen takker af

Efter en utrolig flot indsats og succesfuld turn around proces har Floorball Danmarks administrationschef Per Stærk Larsen valgt at søge nye udfordringer. Dette ønske har bestyrelsen imødekommet.

Stærkt samarbejde og stor tak!

Per har igennem det seneste halvandet år ført Floorball Danmark igennem den største turn around proces i forbundets historie. Han har bistået bestyrelsen med det hårde arbejde, der ligger i en turn around, og han har blandt andet været medvirkende til, at Floorball Danmark både har kunnet præstere overskud to år i træk og indfri gælden til DIF.

Samarbejdet med Per har i perioden været fortrinligt, og bestyrelsen og jeg vil gerne takke Per for hans store arbejdsindsats og for gennemførelsen af turn around planen. Han har gjort en kæmpestor forskel for Floorball Danmark, udtaler Floorball Danmarks formand Carsten Nymand Provstgaard.

Også administrationen har været rigtig glade for samarbejdet med Per, og der er ingen tvivl om, at Per vil blive savnet meget på kontoret.

En fantastisk udfordring

Per har som nævnt løbet hurtigt igennem det sidste halvandet år for at kunne lykkes med turn around planerne, og han har set det som en fantastisk udfordring, udtaler han:

Mission Turn Around er udført!, og derfor vil jeg gerne takke specielt bestyrelsen for tilliden, og bestyrelse, medarbejdere, DIF, DGI, foreningerne og øvrige samarbejdspartnere for et rigtig godt samarbejde. Det har igen været en fantastisk udfordring at få mulighed for at tage del i en Turn Around proces i Floorball Danmark-regi. Jeg håber, at vi ses i hallerne – om ikke andet så til VM-kvallen 2020 i Frederikshavn! 

Hele Floorball Danmark ønsker Per alt det bedste fremover!