Omrokering på sekretariatet

Peter Hug ansat som sportschef fra d. 1. juni 2023.

Floorball Danmark kan nu annoncere, at Peter Hug bliver den nye sportschef. Han tiltræder stillingen d. 1. juni 2023, og vi glæder os til at forsætte arbejdet med ham.

Peter Hug har siden februar midlertidigt varetaget stillingen som sportschef, og har nu valgt at forsætte fast i stillingen.

Sekretariatets leder Troels K. Jensen udtaler: ”Vi er utroligt glade for at have Peter med på holdet. Han har en stor passion for floorball og en imponerende track record fra sit arbejde i både klub- og forbundsregi. Jeg er sikker på, at hans erfaring og kompetencer vil være en stor gevinst for Floorball Danmark og dansk floorball i al almindelighed”.

Peter Hug har tidligere arbejdet som floorball konsulent i Bevæg dig for livet Floorball og DGI Sydvest, og har derudover en lang karriere som træner og spiller bag sig. Han ser frem til at forsætte arbejdet i Floorball Danmark og siger: ”Jeg glæder mig meget til at være med til at udvikle og fremme floorball i Danmark. Der er et stort potentiale i sporten, og jeg ser frem til at arbejde sammen med både klubber, spillere og andre aktører for at realisere det”.

Samtidig med ansættelsen af Peter Hug, skal vi også tage afsked med en af vores dygtige medarbejdere. Grete Fink har valgt at søge nye udfordringer, og stopper som børne og unge konsulent fra midten af maj. Hun har været ansat i Floorball Danmark siden februar 2021 både som udviklingskonsulent og børne og unge konsulent.

Vi vil gerne takke Grete for hendes indsats i organisationen, og ønsker hende alt det bedste fremover. Vi er sikre på, at hun vil gøre en stor forskel i sit kommende arbejde på samme måde, som hun har gjort i Floorball Danmark.

Der vil komme et stillingsopslag til børne og unge konsulent medio maj med ansættelse pr. 1. august.